$u Amerikalılar ilginç insanlar!

Bunlardan birisi Dr. Ralph Moss. "Cancerdecisions.com" diye bir sitesi var. Buradan "The Moss Reports / Moss Raporları" adı altında "Dünyanın en son kanser tedavi bilgi ve referanslarını" pazarlıyor.

Dr. Moss, Kansere Karşı Bitkiler, Kansere Karşı Antioksidanlar, Kanser Tedavisi, Kemoterapinin Sorgulanması, Kanser Endüstrisi isimli kitapların da yazarı. Özellikle alternatif tedaviler konusuna kafayı takmış. Öyle sanıyorum ki bu işte en önemli şeylerden birinin bilgiye ulaşmak olduğunu fark etmiş ve tabii ki her Amerikalı gibi "bu işten nasıl para kazanırım" sorusunun cevabını çok iyi bulmuş.

Hazret;
- Kanser tanısı konmuş biriyseniz...
- Doktorunuzun tedavi önerisinden şüpheleniyorsanız...
– Uygulanabilir farklı alternatifler arıyorsanız...
- Sizde çok az bilgi sahibi olunan ve az görülen bir kanser türü varsa...
- Veya göğüs, prostat, akciğer, kolon gibi çok sık görülen bir kanseriniz varsa...
siteme üye olun diyor. Daha sonra tamamen sizin kanser türünüze özel tedavileri, alternatif yöntemleri, bitkileri, dünyanın neresinde ne olduğunu vs. anlatan bir "e-rapor" gönderiyor. Adamın olayı bu! Şimdi sıkı durun. Rapor tam 297 $.
Yani günümüzün kuruyla 400 YTL (400 milyon TL).

Özel raporları da var Moss'un. Mesela "Herceptin mi, Deceptin mi?" isimli raporunu veya "Antioksidanlar ve Kemoterapi Zıt mı?" isimli raporunu almak isterseniz 10'ar dolar daha ödemeniz gerekiyor.

Bu yolda rastladığım başka Amerikalılar da var. Yine bir site: successovercancer.com
Yani kanserinasilyendim.com diye Türkçeleştirsek yeridir. Burada da "Andrew" isimli bir dostumuz "melanoma"yı nasıl yendiğini anlatan bir e-book yazmış. Dilerseniz size kitaptan bir bölüm gönderiyor. Beğenirseniz tamamı 16$. Nasıl?

Yok öyle beleşe!

Yorumlar